Rüya Tabiri Arama

Rüyada Köpek Görmek

Rüyada köpek görmek nedir? Rüyada köpek görmek neyi anlatır? Rüyada köpek görmek nasıl yorumlanır?

Rüyada köpek görmek, bir tehlikenin ya da belanın habercisidir. Köpek havlıyorsa tehlikenin yakınındasınızdır. En yakın dostunuzun uyarılarını dikkate almalısınız.Yaşamınızda beklenmedik olumsuz bir durum olabilir. Rüyada yavru köpek görmek yeni bir güvene dayalı ilişkinin başlangıcında olduğunuzu gösterir. Duygusal bir ilişkiye başlıyor olabilirsiniz.

Rüyada hasta bir köpek görmek çevrenizde sizden yardım bekleyen birisinin olduğunu anlatır. Rüyada köpek sevmek korkularınızın üzerine gideceğinizi ve bundan böyle daha öz güvenli olacağınıza işarettir. Rüyada köpek ısırması bir yakınınızın size zarar vereceği anlamına gelebilir.

Okuduğunuz rüya yorumu sizin gördüğünüz rüyayı açıklamıyorsa rüyanızı aşağıdaki yorum bölümüne yazın, yorumlayalım!

1 yorum:

  1. Rüyamda köpeğim hastaydı yerde yatıyordu ona yardım edemiyordum içim parçalanıyordu. Evimde tanımadığım bir kız vardı, gerçek hayatta hiç görmediğim ama internette fotolarını gördüğüm bi kızdı bu. Sonra dandik çok dandik ve eski bir taksiye binmek zorunda kalıyorduk ve o taksiyle çukurlu taşı bir yoldan geçiyorduk uzun büyük bir yol. Yolun kenarlarında koca kahverengi dağlar vardı yeşilliksizlerdi. Çok uzundu dağlar, yanı ortası yarılmış bi uçurumun ortasındaki o yoldu bizim taksiyle gittiğimiz. Gittiğimiz yere varınca taksici birden öldü.

    YanıtlaSil